Kashif Ahmad - 878597798936765

Kashif Ahmad
Kashif Ahmad 4,204 Views
  • 107
  • 21
  • 25
Loading...
Save MP4 SD 2.07MB
  • QR code for mobile device to download SD video

Nu vil ministeriet ikke sende mig links!

Af en eller anden mærkværdig grund, har ministeriet nu blokeret mig for at modtage nogle links til at kunne afgive en vælgererklæring. Og så siger man at vi ikke bliver chikaneret!
Kan vores Indenrigsminister Karen Ellemann mon forklare dette?

Jeg håber at mange kan se at vi bliver hindret i at kunne samle vælgererklæringer nok og at man derfor fortsat vil sende os en vælgererklæring indtil vi kommer i mål. Indtast din e-mail på www.danmarkførst.dk

Posted 1 year ago in POLITICS
Loading...

1 year ago

Svineri😡😡

1 year ago

Rami Channir

1 year ago

NU MÅ OMBUDSMANDEN SGU PÅ BANEN! dette er ikke værdigt, at mennesker der forsøger at gøre en forskel i vort samfund skal behandles på denne måde, det eneste de har gjort er at samle rigtigt mange underskrifter fra folk der vil støtte op om dem og var mere end opstillings berettiget!! det er en hån mod alle de frivillige i partiet der har lavet et kæmpe arbejde for at komme i gang og vise aktiv deltagelse i deres parti, DET ER SIMPELTHEN SKANDALØST! jeg stemmer selv på andet parti, men derfor skal alle i vort samfund der ønsker at stille op og gøre en indsats sgu behandles ordenligt og med respekt! for de sidder nemlig ikke i sofaen og brokker sig, men viser de vil noget godt for vores samfund.

1 year ago

Det er ren racisme og diskrimination. Ministeriet skal politianmeldes. Det er bevidst chikane og DF står helt sikkert bag.

1 year ago

Jeg er 100% enig med dig!

1 year ago

Jeg har i de sidste måneder fået to mails fra indenrigsministeriet om, at jeg skal afgive vælgererklæring, hvilket jeg allerede har gjort og har kvittering for liggende på NemID. Har det noget med det andet at gøre på en eller nden måde?

1 year ago

Der må en eller anden form for undersøgelse i gang. Det virker vanvittig urimeligt. Man kunne meget nemt få den tanke at I bliver forhindret i at stille op pga. Jeres familiebaggrund. Det er diskriminination ...... Man kunne jo undersøge om der er belæg for at anlægge sag..... Ok....jeg kan se at det er vi mange der mener! Jeg kunne godt finde på at stemme på jer....bare fordi jeg synes det her er hamrende forkert.....og fordi jeg synes I fortjener en god chance fir jeres ihærdighed.....

1 year ago

Føj korrupt system

1 year ago

jeg fik tilsendt erklæring med mail fra ministeriet med et link der ikke var aktivt?? men fik det klaret på anden måde og modtog bekræftigelse og den var modtaget, 2 uger senere fik jeg tilsendt den samme igen?? og stadigt uden link var aktivt! ved venstre hånd hvad højre hånd gør?

1 year ago

Jeg har fået mindst 6 breve med link, som når man åbnet det, fører til at jeg har afgivet erklæringen for 1 år siden. Stort rod.

1 year ago

de vil gøre alt for at i ikke bliver stemt ind fordi i har muslimsk baggrund, men de kan ikke sige det åbentlyst at muslimer ikke må stifte et parti da de selv forsvarer "demokratiet"..

1 year ago

Få en advokat på den sag..... Og jo vi skal have muslimer i folketinget.....hvis de er politikere! Det er jo for faen politik det handler om! Ikke religion. Og yes....selvfølgelig er de ting beslægtede, men hvis man ellers gider høre og læse hvad det her parti har sagt om dette og hint....så er det politik...ikke prædiken. Og så er faktisk underordnet om de er muslimer, hinduer, shamanier syvendedagsadventister, Jehovas Vidner....... Deres politik kan i nogen grad godt repræsentere mig....og jeg er tidligere katolik, nu medlem af den danske folkekirke.... men hør selv hvor tosset det lyder, at man skal se på DET, for at deltage i det politiske spil. Og det er altså ministeriet, der beslutter at det skal gælde! For det er dem, der laver det her kludder i processen!

1 year ago

Tror jeg ikke!!

1 year ago

Kunne ikke selv have formuleret det bedre 👍

1 year ago

Signe Rytter Ravnsbæk

1 year ago

Karen Ellemann er født med en guldske op i røvhullet. Hun ligner ihverfald en der har et eller andet siddende langt oppe. Den kælling gir ikk end skid om nogen som helst andre end sig selv.

1 year ago

Det lader til at være et Kafkask scenarie, der udspiller sig. Måske, du/I allerede har gjort det.? Men jeg tænker, om du/I kan lave en nemt overskuelig tidslinie, så det samlede billede af bøvlet fremstår let forståeligt? Måske, det kan rykke noget ved støtten til at kunne stille op.

1 year ago

Gad vide om alle disse komplikationer var opstået hvis I var "hvide" og havde en fremmedfjendsk dagsorden 😂 korrupt system 👎

1 year ago

Hvorfor få I ikke en advokat på den sag ? Så trist

1 year ago

Det er grotesk!

1 year ago

...måske af samme grund at NB bleb opstillingsberettiget så hurtigt...hvis det er et stort kaos???

1 year ago

Islam skal ikke have indflydelse i Danmark !

1 year ago

Det virker umiddelbar ikke som kaos da NB blev opstillingsberettiget . .

1 year ago

Mikael Einspor nææ...det' jo det...😳

1 year ago

Enig !

GenFK.com is a free online Facebook Video Downloader. This tool generate video download link to save Facebook videos online without any install required. Video download is available in two resolution wherever available i.e. High-Definition (HD) videos and Standard-Definition (SD) videos. HD videos are better than SD videos in terms of quality and also bulkier in file size.

Both formats can be played on wide range of devices like MAC, PC, laptop, mobiles, etc. Download links may be served via SSL (HTTPs) protocol for better security Each link is valid for 3 hours maximum after that it will expire and not work. To download video again, simply enter the FB video URL in the input box above and generate the download link by clicking on 'Download' button. Download service is totally free and there is no limit on the number of downloads

Note: GenFK.com does NOT have anything to do with Facebook Inc. Facebook trade mark is the property of Facebook Inc. All trademark belongs to their respective owners.