TV GLOBI - 627431807452840

TV GLOBI
TV GLOBI 8.2K Views
  • 43
  • 2
  • 6

Aksident në autostradën Gostivar - Tetovë

Në autostradën Gostivar-Tetovë, në pjesën në mes fshatrave Vrapçisht - Negotinë pasdite rreth orës 14:30 ka ndodhur një aksident ku janë të përfshirë një veturë dhe një kamion me targa të Tetovës. Pas inspektimit do të përcaktohet shkaku dhe gjithçka tjetër në lidhje më aksidentin në fjalë. Fillimisht arsyeja është nga shpejtësia e pakontrolluar dhe parakalimi në mënyrë të paligjshme.

Posted 2 years ago in OTHER