Homazhe në ditën e parë të punës, Kryeministri Kurti me kabinetin e tij qeveritar

Lëvizja VETËVENDOSJE! 45.9K Views
  • 2.9K
  • 75
  • 38

Generating Download Links...

Me ministrat e kabinetit të tij, kryeministri Albin Kurti bëri sot homazhe në memorialin e Prekazit, për të vazhduar në Gllogjan, e më pas te varri i...

Posted 7 months ago

Jakup Hyseni 7 months ago

Lavdi gjith Deshmorve e Rrespekt Zotit Zryeministritdhe Stafit te Ti dhe Zotit Bekim Jasharit me Familje

Ideal Prishtina 7 months ago

Qeveria Kurti esht mire te ben ndryshimin e ligjit te ATK-se ne tmire te qytetarve dhe te shtetit .
Nje mangesi esht reth deponimeve dhe terheqjes se mjeteve ne banka nga personat fizik ose privat . Duhet te njihen si terheqjet dhe deponimet .
Duhet lehtesuar sepse qytetaret tane kane mjete qe vin nga diaspora dhe per siguri duhet te deponohen ne banka per shkak te sigurise .
Kemi shum paregullsi ku per kto veprime Inspektoret po ju versulen qytetarve me kercenime te ndryshme dhe po i denojne .

Ardjan Shaqiri 7 months ago

Fillimi i mbarë, nga mirnjohja për më të devotshmit. Mesazh kuptimplot dhe domethanës. 🇦🇱🦅

Robert Brad 7 months ago

Shko perkulju te madhit Dr. Ibrahim Rugova, sepse eshte Pavarsia dhe vet Historia e Kosoves.
Edhe pse ti me shume te tjere jeni munduar te zbehni dhe te shantazhoni kontributin e tij, ishte dhe do te jete e kote.
Kontributi dhe veprat e tij jane te pa shlyra ne Historin e shtetberjes se Kosoves.
Ai ishte dhe do te mbetet presidenti me i mire shqiptare ne Histori.

Arianit Kqiku 7 months ago

Lavdi te gjithve deshmorve e kush ka kodribu

Arberi Al 7 months ago

Dardania shpetoj tani e run Albini , Lavdi Deshmorve Lavdi Prekazit Heroik Lavdi te Perjetshme Adem Jasharrit , Lavdi Deshmorve Lavdi Glovjanit, Lavdi Baces Adem Demaqi Legjend mbi Legjedat Lavd , 🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅