Lain Puisi - 396311340888420

Lain Puisi
Lain Puisi 5.3K Views
  • 279
  • 74
  • 8

LAINPAPATAH #2 : KABOGOH DITIKUNG BABATURAN
.
pertanyaan ti : @nazarrisyad_
.
.
tag ka babaturan kalian anu kabogohna DITIKUNG KU BABATURAN... Tapi lamun ternyata maneh sorangan anu ditikungna.. Sing seueur seueur istighfar weh lah yah... .
.
🎥 : @marseljabrig
🎵 : @drb.monsterscream .
.
#majalaya
#lainpuisi
#lainpapatah
#surabigelo
#warungcapruk

Posted 1 year ago in ENTERTAINMENT