Hiddema vs Broekers-Knol over ENORME asielcriminaliteit

Forum voor Democratie -FVD 118.1K Views
  • 2.1K
  • 485
  • 786

Generating Download Links...

Hiddema vs. Broekers-Knol (VVD) over de enorme toename van criminele asielzoekers 馃敶 Veilige landen zoals Marokko weigeren deze asielzoekers terug te...

Posted 2 years ago in Politics

Laurens Zwaak 2 years ago

Ja hoor, daar zijn de krokodillentraantjes weer. "we doen ons uiterste best 馃槶", klinkt het.

Jammer dat ik 100 excuusjes hoor en 0 antwoorden, je hoop gewoon dat wanneer je de cijfers dan onder hun neus gooit ze gewoon eens zeggen "ja we hebben het verpest" om dan te gaan bespreken wat we eraan gaan doen.

Waarom is het altijd weer dit?

John Raats 2 years ago

Ik kan niet begrijpen dat wij een allochtone Kamervoorzitter hebben hier in Nederland die Hidema de les leest als het over haar eigen landgenoten gaat.
Hoe heeft dit kunnen gebeuren de Nederlandse regering is echt ziek heelziek

Bosman Paul 2 years ago

Typisch een antwoord van een iemand die niet geschikt is voor haar taak. Zoals vele kamer leden VVD.

Remko Bosch 2 years ago

Die kamer voorzitster moeten ze ook maar een keer vervangen wat een naar mens is dat!! Het enige wat ze doen is mensen en de rede vallen. Enige wat ze moet doen is microfoontje aan en uit zetten

Albert de Vuijst 2 years ago

Wanneer gaat mevrouw, dubbel paspoort, de voorzitter a) eens luisteren wat er gezegd wordt, b) niet steeds in dit geval Hiddema, hinderlijk onderbreken en c) in dit geval, Hiddema gewoon eens uit laten praten. Hoe moeilijk kan het zijn om bij dit soort uiterst belangrijke zaken goede redevoeringen en betogen te houden en niet op de klok te kijken, want uw spreektijd is om, hoe achterlijk kun je zijn. Graag vervangen door een persoon die wel weet hoe het moet en het landsbelang dient.

Jiddo Aloserij 2 years ago

Helaas, de kiezers van de huidige regering heten de asielzoekers uit veilige landen van harte welkom en zijn vermoedelijk van mening dat de Nederlandse burgers maar moeten wennen aan de overlast van de criminele asielzoekers.

Yvonne Liano-Wiersma 2 years ago

Khadija Arib muilkorven, gefrustreerde linkse dramster.

Henny van Krevel 2 years ago

Ja ga zo maar door sufkut. Oneindige rechtzaken.ik word er kotsmisselijk van. Jullie zijn toch zo goed in wetten veranderen. Dat asiel gezeik is niet meer van deze tijd. Aan het werk dus.

Eric Den Haag 2 years ago

Wat een verveel is die voorzitter en dan druk ik me nog zachtjes uit

Jan Van der Pol 2 years ago

Ja en twee paspoorten hoort niet je kan geen twee heren dienenet dank aan de Pvda