invatatura

Parintele Calistrat
Parintele Calistrat 1.1M Views
  • 13.3K
  • 6.4K
  • 377

Albinele și lucru în Stupina Mănăstirii Bujoreni, 1 Mai 2018
- Părintele Calistrat și obștea mănăstirii pregătesc stupii pentru culesul de salcâm...

- Arta albinăritului este cea mai veche știință învățată de om, iar albinele sunt cele mai frumoase și atractive vietăți din lumea insectelor.
- Complexitatea produselor obținute din știința albinăritului au făcut ca știința numită ,,Apicultură,, să devină o atracție prioritară pentru foarte mulți oameni iubitori de produse valoroase și complexe
naturale.
- Mierea de zeci de feluri, polenul, păstura, lăptișorul de matcă, apilarnilul, veninul toate aceste produse fără egal, fac din știința APICOLĂ o adevarată industrie farmaceutică, cu scopul de a fi noi beneficiarii unor produse apicole valoroase, care ne ajută să fim mai sănătoși, dar și preocupați de creșterea cât mai naturală și performantă a familiilor de albine.

-Albinele fiind și un barometru pentru ECOLOGIA PLANETEI, când toxicitatea atmosferică( POLUAREA), va depăși măsura normală și albinele vor dispărea ca specie, atunci semnalul de alarmă va fi pentru toată umanitatea planetei Pământ.
- Ori protejăm planeta, înlăturând cauzele poluante, ori ne periclităm singuri sănătatea în viitor prin distrugerea echilibrului atmosferic al aerului pe care îl respirăm.

Posted 1 year ago in LIFESTYLE