Vitae Kosovo - 1074555879330868

Vitae Kosovo
Vitae Kosovo 5.5K Views
  • 31
  • 3
  • 0

#IMUNOVITA, Dimri po vjen!

Shtesë ushqimore me bazë të Beta Glucan, Vitaminës D3 dhe B6.

Ndihmon në:
Mirëmbajtjen dhe funksionimin e sistemit imunitar.
Luftimin e ftohjeve dhe viruseve.
Trajtimin e infeksioneve të përsëritura.
Ngritjen e sistemit mbrojtës në periudha stresuese.

Dozimi: 1 kapsulë në ditë (mbi moshën 12 vjeçare ose peshë minimale prej 40kg)

Mund ta gjeni në të gjitha barnatoret e Kosovës.

Posted 3 years ago in FOOD_HEALTH