"Suami adalah hero buat isterinya."... - Pesona Pengantin

Pesona Pengantin 2.2M Views
  • 42.5K
  • 22.5K
  • 11K

Generating Download Links...

"Suami adalah hero buat isterinya."
Menarik betul video post wedding pengantin ni.. Lain dari lain.

#Sharing #SweetSweetKahwin #GlamWedding...

Posted 4 years ago in Relationships, Friends, & Family

Shabiela Sazali 4 years ago

Alin Syafrizal Ramadhanis Aniss nanti koranh kawin buat preweding bland air...haha

Noraayu Mustari 4 years ago

It starts with... One thinh, i dunno why, it doesnt even matter how hard u try, keep that in mind i designed this rhymes to explain the due times... All i know.....
** terdetect irama linkin park lak dlm ni tetibe **

Ary HuzAirie 4 years ago

Sweet pd pndangan manusia.. :)
Tp lg sweet kalo si suami dpt kejut istri solat mlm sma2, solat subuh sma2, ngaji sama2 dan Ckup Allah y tahu :)

Nurul Hafiza Sabran 4 years ago

Mohd Lokman adoii comel nau tang silat tu 😂😂..tgok jap

Fatien Nur Farieza 4 years ago

Cik Aimi Naimi Farisha Azmi muehehe mcm2..rare😂 slalu org buat show silat..ni pgntin sndrii 😁

Nazatul Rina 4 years ago

Intan Sulaiman and Myra Sulaiman nah buat macam ni.. rare .. kalau cikna suruh cik midiey mau nangis dia marah cikna.. hahahhahha

Lawan Arus 4 years ago

Lambat weh jmpa jodoh, nk try wt lgi dasyat dri nie 😁 fight dlm api, terjun bangunan, kejor2 cm dlm cte James Bond, fight cm dlm cte tom yang gong, arap jgk tu Lokman Hamid Mohd Amirudin Bin Hamzah org kuat vdeo 😜

Rujhan Roslan 4 years ago

Cm knal je pengantin pompuan tue....die ker yg berlakon utk iklan ubat gigi ue?ubat gigi mismis ker ape ?ade sesiapa perasan sprtiku😌😌?🤔😂

Muhammad Azli II 4 years ago

Nurhafizah Zaibidin ko suke berangan kan...mesti nak buat mcm ney jugak kan😂

Pendekar Stim 4 years ago

Lenkali nk amik watak penjahat tu bleh contact abang..muko abang nampak "kurang suci" skit...yg ensem2 yo ko amik wat pilem....camno abg nk maju dlm dunio penjahat